Окупанти обстріляли Херсон та область, за добу поранено семеро людей

Читать на русском
Наразі у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ поранені семеро людей.
фото: Інтерфакс

Російські окупаційні війська у вівторок, 21 травня, завдали поранень сімом жителям Херсонської громади, одна цивільна у тяжкому стані.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко в Telegram.

«На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ поранені семеро людей», - написав Мрочко.

Згідно з його словами, три жінки, 1947, 1949, 1955 років народження, та чоловік, 1953 р.н., зазнали легких травм унаслідок атаки на Антонівку, коли російські війська скинули на людей з дрона вибухівку.

Повідомляється, що усім пораненим надана медична допомога. Вони проходитимуть лікування амбулаторно.

При цьому, близько 16.00 з тимчасово окупованого лівого берега армія країни-агресора обстріляла багатоповерхівки у Шуменському мікрорайоні Херсона. Внаслідок атаки поранені 15-річний підліток і дві жінки, 50 і 71 років, які в момент обстрілу перебували на вулиці.

Водночас відомо, що 50-річна потерпіла зараз у тяжкому стані.

Нагадаємо, сьогодні вдень росіяни вдарили ракетами по Конотопу на Сумщині. Під ударом опинилася виробнича інфраструктура міста.

Під обстрілом також був Харків. Так, уночі окупанти атакували місто безпілотниками. А вранці росіяни завдали ракетного удару по Харкову, ціллю якого був об'єкт транспортної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: