У Німеччині невідомі напали з ножем на українського підлітка, він отримав серйозні поранення

Читать на русском
У Німеччині поранили ножем українського підлітка, поліція розшукує підозрюваних у нападі. Українця госпіталізовано.
Фото: Bild

У місті Дортмунд на вулиці напали з ножем на 15-річного хлопця з України. Внаслідок інциденту підліток отримав поранення та був госпіталізований.

Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Зазначається, що інцидент стався у Дортмунді ввечері неділі, 19 травня.

«Молодий українець був увечері в дортмундському Нордштадті з двома друзями. Близько 21:00 вони почали розмовляти з двома дівчатами. Групі молодиків це, мабуть, не сподобалося, і виникла бійка», - йдеться в повідомленні місцевих ЗМІ.

Згідно з повідомленням, після цього один із молодиків вихопив ніж та завдав українському підлітку кілька ударів. Так, 15-річний українець спочатку отримав поранення у шию, потім нападник встромив йому ніж у верхню частину тіла.

Отримані рани були серйозними, і був ризик загибелі постраждалого українця. Нападникам вдалося втекти з місця події.

У публікації Bild вказується, що важко поранений українець пройшов близько кілометра, перш ніж впасти. За життя неповнолітнього на вулиці боровся лікар «швидкої допомоги», який прибув на місце події. Постраждалого доставили в лікарню.

За словами місцевого прокурора Марібель Андерссон, слідство припускає замах на вбивство. Поліція активно розшукує зловмисника, ведеться розслідування. За даними правоохоронних органів, наразі зараз стан українця задовільний.

Як відомо, напередодні на фермі у польському селі Рокіцини жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його тіло у господарській будівлі.

Нагадаємо, у квітні минулого року у Польщі чоловік напав на українок, одна жінка загинула.

Взимку цього року у Німеччині було скоєно напад на українських баскетболістів: юнаки померли.

Навесні у Німеччині виявили тіло українки, її мати та донька зникли безвісти. Пізніше живою знайшли дитину жінки, а через деякий час було знайдено тіло її матері.

Крім того, громадянин росії напав із ножем на двох чоловіків-українців у торговому центрі німецького міста Мурнау в Баварії. Один загинув на місці, інший помер у лікарні.

У МЗС підтвердили, що вбиті у Німеччині українці були військовими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: