«Бавовна» в Криму: в окупованій Євпаторії пролунали вибухи

Читать на русском
Зазначається, що у Новофедорівці на заході Криму розташований аеродром Саки. Там базується 43 винищувальний полк рф.
Getty Images

У тимчасово окупованому Криму сьогодні знову пролунали вибухи. Повідомляють про серію вибухів в Євпаторії, а над Новофедорівкою, де розташований аеродром російських військ, піднімається дим.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

«У Євпаторії було чути вибухи, над Новофедорівкою піднімається дим... У Новофедорівці розташований військовий аеродром «Саки». Там базується 43-й винищувальний авіаційний полк, який є основою авіаційного угруповання, яке підтримує російські війська на півдні України. На озброєнні – бомбардувальники Су-24 та винищувачі Су-30», - йдеться у повідомленні.

Також пабліки зазначають, що вибухи у Новофедорівці можуть бути пов'язані з побутовою пожежею. Є інформація, що поблизу Євпаторії палають приватні будівлі, а вибухи - від газових балонів.

Як відомо, російське Міністерство оборони стверджує, що у ніч на п'ятницю, 24 травня, над окупованим Кримом нібито було збито три ракети ATACMS.

Нагадаємо, вночі 23 травня серія вибухів пролунала в окупованих Сімферополі, Саках, Алушті, Ялті, Джанкої та Євпаторії.

Вночі з 14 на 15 травня Україна вдарила по аеродрому «Бельбек» у Криму ракетами ATACMS. ЗМІ повідомляли, що в результаті атаки на аеродромі були вражені ЗРК С-400, два літаки МіГ-31 і склад паливно-мастильних матеріалів. Були загиблі та поранені серед російських військових.

13 травня під час ракетної атаки було вражено секретну базу ППО росії на горі Ай-Петрі в тимчасово окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: