Загарбники намагаються прорвати лінію оборони український військ біля Білогорівки

Читать на русском
Російські окупанти намагаються прорвати лінію оборони українських військових біля Білогорівки. Населений пункт перебуває під контролем ЗСУ.
armyinform.com.ua

Російські окупанти намагаються прорвати лінію оборони українських військових біля Білогорівки. Населений пункт перебуває під контролем ЗСУ.

Про це розповів речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин в етері телемарафону.

За його словами, ворог намагається зачепитися за будь-яку ціну за Білогорівку, завдає артилерійські та ракетно-бомбові удари.

«Наразі ситуація така, що ворог не полишає спроб, продовжує проводити штурмові дії в районі Часового Яру й околицях. На тому напрямку тривають інтенсивні бойові дії в районі Іванівського та на підступах до Часового Яру», – розповів Волошин.

Також відомо, що росія поширює дезінформацію, що Білогорівка перебуває під їхнім контролем.

«Інформація ця не підтверджується, кілька спроб у ворога були. Він намагається атакувати весь Тернівський напрямок колонами та м’ясними штурмами. Наші захисники там вже досить тривалий час стримують натиск ворога, який має наміри хоч якось там просунутися вперед та закріпитися. Населений пункт наразі перебуває під контролем Сил оборони і ворог несе на тому напрямку великі втрати», – додав речник.

Нагадаємо, на фронті минулої доби відбулося 141 бойове зіткнення. Зокрема, на Харківському напрямку українські військові відбили загрозу прориву окупантів. А з початку поточної доби відбулося вже 35 бойових зіткнень.

Нацгвардійці показали, як зупинили просування окупантів на Харківському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: