Застосування вітчизняних ракет «Нептун» зростає і може змінюватися – Плетенчук

Читать на русском
У ВМС розповіли про застосування вітчизняних ракетних систем Нептун та найближчі перспективи.
Ракета Нептун

Військово-морські сили ЗСУ практикують успішне застосування вітчизняних ракетних систем «Нептун». Їх використання лише зростатиме.

Про це заявив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 31 травня.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

За його словами, українська ракетна програма дає серйозні результати.

«Ми вже й раніше в ефірах натякали, що наші ракетники Військово-морських сил уже розширили горизонти, умовно кажучи, своєї діяльності і що український Нептун так само потроху «зростає» і його застосування може змінюватися. В принципі, ми бачили вже роботу цієї системи і в Криму. І, як ви бачите, результативність є, українська ракетна програма показує серйозні результати», – сказав спікер.

Коментуючи інформацію про ураження корабельно-катерного складу поблизу тимчасово окупованого Криму, Плетенчук назвав це значним кроком зі знищення ворожої логістики.

Нагадаємо, раніше у ВМС повідомляли, що в окупантів закінчилися в Криму кораблі-носії «Калібрів». Також у ВМС розповідали про унікальність ураженого корабля рф «Комуна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: