В Одеській ОВА розповіли, чи відкриватимуть курортний сезон цьогоріч

Читать на русском
В Одеській області таки відкриють курортний сезон попри непросту безпекову ситуацію. Цього року працюватимуть 20 пляжів.
ukr-prokat.com

В Одеській області таки відкриють курортний сезон. Цього року працюватимуть 20 пляжів.

Про це розповів очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер в етері телемарафону.

«В тому році ми відрили 6 пляжів: обстежених, де постійно моніторилася ситуація. Сьогодні ми також над цим працюємо, і в найближчі дні буде підписано розпорядження щодо відкриття 20 таких пляжів. Людей не стримати, люди хочуть відпочивати, отримувати природний вітамін – сонце. Військові та їх родини повинні оздоровлюватися. Тому ми над цим працюємо», – заявив очільник області.

При цьому Кіпер наголосив, що безпекова ситуація в Одесі постійно не проста. З огляду на це в місті вже працює понад 900 сховищ.

«Безпекова ситуація в Одесі постійно не проста. Змішані обстріли, балістичні ракети. Дехто ігнорує сигнали тривог, але більшість людей прямують до укриттів під час повітряних тривог. В Одесі наразі діє понад 900 сховищ. Постійно працюємо над збільшенням їх кількості», – додав він.

Нагадаємо, у Запоріжжі продовжили заборону на купання на міських пляжах до закінчення воєнного стану.

У Києві цього року також не планують відкривати пляжний сезон, як і минулого. Мешканцям столиці рекомендують утриматися від відвідування пляжів із міркувань безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: