У Міноборони рф заявили про атаку дронів на три області

Читать на русском
У ніч на 5 червня в росії були атаковані безпілотниками Воронезька, Курська та Бєлгородська області.
Фото: SERGEI SUPINSKY/AFP

У російському Міноборони заявили, що в ніч на 5 червня були атаковані Воронезька, Курська та Бєлгородська області рф. Росіяни відзвітували нібито про збиття п'яти безпілотників.

Про це йдеться в повідомленні Міноборони рф в Telegram.

ЗСУ завдали удару по ЗРК С-300/400 у Бєлгородській області – ЗМІУкраїнські військові на вихідних за допомогою HIMARS вдарили по російських С-300/400 у Бєлгородській області.

У російському відомстві заявили, що засобами ППО нібито було знищено та перехоплено 5 українських дронів. З яких два – над територією Бєлгородської області, два БПЛА – над територією Курської області та один дрон над територією воронезької області.

Зазначимо, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що в результаті атаки БПЛА в російському Шебекіно постраждали троє людей.

А днями повідомлялося, що російські літаки знову впустили авіабомби на Бєлгордську область рф.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну 27 ударними дронами. В результаті роботи ППО збито 22 шахеди у Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

На Полтавщині є влучання у промисловий об'єкт. Постраждала одна людина. На Дніпропетровщині пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: