Російська армія завдала по Сумській області понад 100 ударів за добу, є жертва і поранені

Читать на русском
Окупанти у вівторок, 4 червня, 36 разів обстріляли прикордонні райони Сумщини: одна людина загинула, троє постраждали.
Ілюстративне фотоt.me/prokuraturasumy

Російські окупаційні війська за минулу добу, 4 червня, обстріляли Сумську область 36 разів. Зафіксовано 106 вибухів, внаслідок яких одна людина загинула, троє постраждали.

Про це повідомляє пресслужба Сумської ОВА у Facebook.

Як зазначається, у Середино-Будській громаді росіяни били з мінометів (12 вибухів) та артилерії (4 вибухи). Внаслідок обстрілу загинула одна людина.

При цьому, у Хотінській громаді через атаку окупантів FPV дроном та обстрілом з мінометів отримали поранення дві людини.

Водночас, у Конотопській громаді, де окупанти обстріляли виробничий інфраструктурний об'єкт, 1 людина отримала поранення.

Згідно з повідомленням, у інших громадах, де були обстріли, обійшлося без жертв.

Зокрема, найбільше загарбники атакували Білопільську громаду. Там здійснено атаку FPV дроном (5 вибухів), мінометні (5 вибухів), артилерійські (5 вибухів) обстріли та зафіксовано скидання ВОГ з БПЛА (3 вибухи).

Як відомо, окупаційні війська росії у вівторок, 4 червня, атакували відразу два міста в Сумській області – Конотоп та Середино-Буду.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 4 червня, російські окупаційні війська атакували Білозерку на Херсонщині. Внаслідок обстрілу поранення отримав чоловік.

А вранці російські війська атакували Дніпро. Сили протиповітряної оборони збили дві ракети, але внаслідок падіння уламків пошкоджено цивільну інфраструктуру, виникла пожежа і є постраждалі.

Також повідомлялося, що окупанти вранці вдарили по Куп'янську, є поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: