Окупанти у Херсоні також вдарили по гіпермаркету «Епіцентр»

Читать на русском
Росіяни вночі атакували Херсон. Через обстріл виникли пожежі в кількох місцях, у тому числі в будівельному гіпермаркеті.
фото ДСНС

Російські війська вночі вдарили по Херсону. Сталася потужна пожежа, зокрема, в недіючому будівельному гіпермаркеті «Епіцентр».

Про це повідомили у ДСНС України вранці 6 червня.

Жертв у харківському «Епіцентрі» могло бути набагато більше: знайдено нерозірваний снарядПід час атаки на Епіцентр у Харкові один із снарядів не розірвався та впав за 80 метрів від гіпермаркету.

«Цієї ночі армія рф невпинно наносила удари по Херсону. Одночасно за різними адресами виникло 5 пожеж. Горіли три житлові будинки, господарчі споруди, 8 легкових автомобілів та недіючий будівельний гіпермаркет», – сказано у повідомленні.

Для ліквідації наслідків ворожих обстрілів було задіяно всі сили та засоби.

«До ранку херсонські пожежники гасили пожежі, а ворог продовжував обстрілювати житлові квартали міста», – додали в ДСНС.

Про постраждалих або жертв не повідомляється.

Нагадаємо, росіяни 25 травня у вихідний день завдали удару авіабомбами по гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові. Спалахнула потужна пожежа.

Пошукові роботи завершили 29 травня. Загинули 19 людей, понад 40 постраждали.

У прокуратурі розповіли, що жертв удару по «Епіцентру» могло бути більше: недалеко від гіпермаркету знайшли снаряд УМПБ Д-30, що не розірвався, – він не долетів до цілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: