Удар по Київщині: на промисловому об'єкті сталася пожежа, є поранений

Читать на русском
Київська область була атакована ракетами та дронами. У двох районах через падіння уламків пошкоджено промисловий об'єкт, приватний будинок, АЗС, гараж, склад.
Ілюстративне фото ДСНС

Вночі 12 червня російські війська атакували Київську область ракетами та дронами. Внаслідок падіння уламків у двох районах області пошкоджено промисловий об'єкт, приватний будинок, АЗС, гараж, склад. Постраждала одна людина.

Про наслідки розповів керівник ОВА Руслан Кравченко.

«Станом на 7:00 через падіння уламків зафіксовано пошкодження низки обʼєктів в двох районах області. Зокрема, в одному з районів сталася пожежа на промисловому обʼєкті. Наразі до ліквідації пожежі залучені пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, Укрзалізниці. Всього залучено понад 105 осіб та 30 одиниць техніки. Через падіння уламків також пошкоджено приватний будинок, АЗС, гараж. В іншому районі – загорілося складське приміщення», – повідомив він.

Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не було. При цьому постраждала одна людина – вона отримала різану рану ноги, їй надали медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, цієї ночі росія здійснила пуски крилатих ракет із російських літаків ТУ-95мс. Зокрема, вибухи пролунали у Києві та Сумах.

7 червня росія завдала удару по об'єктах критичної інфраструктури України зі стратегічної авіації, а також «шахедами». Повітряні сили розповіли про результати роботи ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: