У рф заявили про атаку на базу з військовими в Бєлгородській області

Читать на русском
Бпзу відпочинку в Шебекіно Бєлгородської області армія рф використовувала як військовий об'єкт. Попередньо, після удару по ній є жертви.
фото соцмережі

У ЗМІ повідомили про атаку на базу відпочинку в Шебекіно Бєлгородської області, яку армія рф використовувала як військовий об'єкт. Внаслідок атаки нібито загинули щонайменше троє військових.

Про це повідомив Telegram-канал Astra.

ЗСУ завдали удару по ЗРК С-300/400 у Бєлгородській області – ЗМІУкраїнські військові на вихідних за допомогою HIMARS вдарили по російських С-300/400 у Бєлгородській області.

Як повідомляється, удару по базі в Бєлгородській області було завдано 9 червня, але про це ЗМІ почали писати тільки зараз.

За даними джерел ASTRA, базу відпочинку у місті Шебекіно давно використовували російські військовослужбовці.

«Щонайменше троє російських військовослужбовців загинули в результаті атаки на базу відпочинку «Нежеголь» у Бєлгородській області, яку армія рф використовувала як військовий об'єкт», – сказано в повідомленні.

На момент атаки там перебувало щонайменше 15 військовослужбовців, двох із них врятували з-під завалів. За даними на 10 червня було знайдено тіла трьох військових.

Нагадаємо, 9 червня в рф заявили про атаку дронів на Бєлгородську область. А на початку червня ЗСУ завдали удару по ЗРК С-300/400 росіян у Бєлгородській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: