На Київщині другу добу гасять пожежу на підприємстві після атаки рф

Читать на русском
На Київщині досі не можуть загасити пожежу на підприємстві після вчорашньої атаки рф. На місці працюють майже 250 рятувальників, сотня одиниць техніки та 4 пожежних поїзда.
Фото: ДСНС

На Київщині вже більше доби не можуть загасити пожежу на промисловому підприємстві, яка виникла вранці 12 червня після ракетної атаки росії.

Про це повідомляє ДСНС.

«Продовжується ліквідація пожежі на промисловому підприємстві, що виникла внаслідок збройної агресії росії. На місці працюють 249 осіб особового складу, 98 одиниць техніки, чотири пожежні потяги», – повідомили рятувальники.

Яке саме підприємство горить – невідомо.

Нагадаємо, вчора росія завдала по Україні ракетно-авіаційного удару, застосувавши 30 засобів повітряного нападу – крилаті та балістичні ракети, а також «шахеди».

У двох районах Київської області через падіння уламків ракет та дронів було пошкоджено промисловий об'єкт, приватний будинок, АЗС, гараж, склад. Постраждала одна людина.

По столиці росіяни били крилатими та балістичними ракетами, а також дронами. За інформацією військової адміністрації, у місті немає руйнувань та постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: