До рекрутингових центрів звернулися вже понад 7 тисяч осіб: скільки з них вступили на службу до ЗСУ

Читать на русском
Починаючи з лютого, в Україні було створено 25 рекрутингових центрів. За цей час до установ цього типу звернулися 7,4 тисячі осіб.
Фото: Міноборони

Починаючи з лютого, в Україні було створено 25 рекрутингових центрів Міноборони. За цей час до установ цього типу звернулися 7,4 тисячі осіб.

Такою інформацією поділився уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець у коментарі Українській правді.

Умєров розповів, які професії мають великий попит у рекрутингових центрах ЗСУУ рекрутингових центрах ЗСУ попитом користуються професії, які більше наближені до цивільного життя.

За його словами, за чотири місяці на службу до ЗСУ вступили понад 200 осіб, що становить близько 2,7% із загальної кількості громадян, які звернулися до центрів.

Водночас, ще 2 тисячі перебувають у процесі пошуку вакансій у підрозділах.

«Після публікації статті Олексій Бежевець уточнив, що левова частка з тих, хто звернувся до центрів Міноборони за 4 місяці, – це звернення за останні місяць-півтора. Тому більшість людей фізично не встигли би пройти весь рекрутський шлях», – зазначили журналісти.

У Міноборони також уточнили, що зараз до центрів рекрутингу приходять приблизно 600-1000 осіб на тиждень, тоді як у перші три місяці роботи «це були десятки» громадян.

Нагадаємо, нещодавно Україні запрацював ще один сайт, на якому можна знайти вакансії у різних підрозділах Збройних Сил.

Раніше в Міноборони розповіли, як часто жінки звертаються до центрів рекрутингу до ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: