На Донеччині внаслідок ворожих атак загинув цивільний, є поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська у середу, 19 червня, обстріляли Торецьк, Розкішне та Залізне на Донеччині.
Ілюстративне фотоt.me/VadymFilashkin

Російські окупаційні війська у середу, 19 червня, обстріляли Торецьк, Розкішне та Залізне на Донеччині. Внаслідок атак загинув чоловік та поранені двоє жінок.

Про це речниця прокуратури Донеччини Анастасія Мєдвєдєва повідомляє в коментарі виданню «Суспільне».

«О восьмій ранку російські військові обстріляли, ймовірно, з артилерії Торецьк. Снаряд влучив у подвір'я, 76-річна жінка, яка була в будинку, з осколковим пораненням та переломом потрапила до лікарні», - йдеться у повідомленні.

При цьому, армія країни-агресора обстріляла, ймовірно, керованим реактивним снарядом з осколково-фугасною бойовою частиною РСЗВ «Торнадо-С» Розкішне Іллінівської СВА.

«63-річний чоловік був на подвір’ї під час обстрілу та зазнав тілесних ушкоджень, несумісних з життям», - повідомляє представниця прокуратури.

Крім того, ввечері російські війська скинули авіаційну бомбу, ймовірно, керовану авіабомбу «КАБ-250» на місто Залізне. Внаслідок цього 38-річна місцева жителька отримала осколкові поранення.

Нагадаємо, у понеділок, 17 червня, на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинула одна людина, ще одна дістала поранення.

Також російські окупанти вчора вдень атакували Дніпровський район Херсона. Двох людей відвезли з травмами та пораненнями до лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: