У Бучі чоловік підірвав гранату в авто після відмови відвезти його на кордон із «сусідньою державою»

Читать на русском
У Бучі чоловік сів у автомобіль і вимагав відвезти його на кордон із сусідньою державою. Після відмови водія він підірвав гранату.
Фото: поліція

У Бучі сьогодні вранці, 21 червня, чоловік підірвав гранату в автомобілі після відмови водія відвезти його на кордон із «сусідньою державою».

Подробиці інциденту повідомили у поліції Київської області.

Вибух стався близько 10:50 ранку.

«Як попередньо встановили правоохоронці , до 59-річного водія автомобіля «КІА» у машину сів невідомий чоловік та погрожуючи гранатою вимагав відвезти його на кордон із сусідньою державою. Водій встиг покинути авто, в цей час невідомий підірвав боєприпас», – розповіли у поліції.

Водій не постраждав, а чоловік, який підірвав гранату, загинув на місці. За інформацією місцевих пабліків, загиблий хотів їхати до кордону з Білоруссю.

На місці події працюють слідчо-оперативна група, працівники реагування патрульної поліції, криміналістична лабораторія, керівництво підрозділу поліції.

Нагадаємо, днями на Київщині чоловік підірвав гранату на вулиці, постраждали люди.

11 травня у Броварах чоловік підірвав гранату біля магазину: постраждав він сам, а також поліцейський. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотичних засобів та був у розшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: