Армія рф обстріляла Донеччину, є поранені

Читать на русском
Російська армія у неділю, 23 червня, завдала ударів по Торецьку, Залізному та Кураховому Донецької області. Поранення отримали п'ять жителів.
Донецька обласна прокуратура

Російська армія у неділю, 23 червня, завдала ударів по Торецьку, Залізному та Кураховому Донецької області. Поранення отримали п'ять жителів.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у Telegram.

Сьогодні зранку російські військові завдали удару по багатоквартирному будинку у Торецькому. Внаслідок атаки травми отримала 70-річна жінка, її ушпиталили з переломом, забоєм головного мозку та рваною раною. Вже за кілька годин російська армія обстріляла Залізне, тоді отримала поранення 88-річна місцева жителька.

Крім того, окупанти обстріляли касетними боєприпасами приватний сектор Курахового – тілесні ушкодження дістали троє людей. Прокурори розповіли, що 19-річного хлопця у важкому стані та його 43-річного батька доправили до лікарні. На момент атаки вони знаходились на вулиці. На місці було надано медичну допомогу чоловіку 59 років, який зазнав осколкового поранення.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 23 червня у Харкові завершили рятувальні роботи на місці влучання авіабомби по житловому будинку. Внаслідок атаки російських військ 22 червня загинули дві людини та ще 53 отримали поранення.

Через ворожу атаку в ніч на 23 червня, у Київській області постраждали двоє людей. Уламки від ракети пошкодили будинки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: