Обстріл Харкова: рятувальники демонтували верхні поверхи пошкодженого будинку

Читать на русском
У Харкові рятувальникам довелось демонтувати верхні поверхи пошкодженого будинку. Будівля в аварійному стані.
Фото: Олег Синєгубов, Харківська ОДА

У Харкові рятувальники демонтували верхні поверхи будинку, поблизу якого у суботу, 22 червня, влучила російська авіабомба.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Кількість постраждалих у Харкові перевищила 50 людей, серед них є дітиКількість постраждалих в результаті удару чотирма керованими авіабомбами по Харкову зросла до 52 осіб. Серед постраждалих є діти.

Внаслідок падіння бомби у будинку була зруйнована опорна стіна з першого по третій поверх.

«Виникла ситуація, коли частина четвертого і п'ятого поверху знаходяться в аварійному стані. В будь-який момент може бути їхня руйнація. Тому разом з експертами зроблено висновок, що потрібно демонтувати частину четвертого і п'ятого поверхів, щоб уникнути безконтрольної руйнації будівлі», – розповів начальник аварійно-рятувальної частини ДСНС Сергій Рашевський.

Для аварійних робіт задіяна важка техніка, в тому числі вантажний евакуатор, який у травні цього року було передано Харківському гарнізону ДСНС американським бізнесменом Говардом Баффеттом.

Нагадаємо, російські окупаційні війська обстріляли Харків у суботу, 22 червня. Внаслідок влучання у житловий будинок вже відомо про загиблих та поранених.

Станом на вечір суботи, 22 червня, внаслідок влучання ворожими керованими авіабомбами по житловому будинку в Харкові відомо про 3 загиблих і щонайменше 38 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: