У ВМС підтвердили знищення складу «шахедів» та інфраструктури ворога

Читать на русском
Військово-Морські сили ЗСУ ліквідували склад шахедів та супутню інфраструктуру ворога у Краснодарському краї.
Фото: ВМС ЗСУ

У ніч на 21 червня ВМС ЗСУ разом з СБУ знищили склад «шахедів» та супутню інфраструктуру ворога.

Про це повідомили Військово-Морські сили ЗСУ.

НПЗ, місця зберігання «шахедів» та інше: у Генштабі розповіли, по яких об'єктах рф було завдано ударуУ Генштабі підтвердили, що вчора і сьогодні було завдано ударів по російських нафтобазах, НПЗ, РЛС, центрах радіоелектронної розвідки та місцях зберігання шахедів.

«Нові супутникові знімки підтверджують знищення місць зберігання та підготовки до застосування «Shahed-136/Герань-2», навчальних корпусів, пунктів управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї», – йдеться у повідомленні.

Окрім засобів ураження, також було знищено кваліфікованих інструкторів, які готували персонал із обслуговування пусків «шахедів» та тих курсантів, яких навчали завдавати ударів по території України за допомогою іранських безпілотних систем.

Нагадаємо, нещодавно Сили оборони України за дві ночі вразили низку об'єктів нафтопереробної галузі росіян. 20 червня атакували склад пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області та нафтобазу в Республіці Адигея, а 21 – Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи.

Крім того у Ростовській області три доби гасили пожежу на нафтобазі після атаки українських дронів, що сталася в ніч на 18 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: