Теракти в Дагестані: відомо про 9 загиблих та 25 поранених

Читать на русском
23 червня в російському Дагестані відбулася серія терактів. За попередніми даними, загинули 9 людей, ще 25 отримали поранення.
Фото: ASTRA

Унаслідок терактів в Махачкалі та Дербенті (Дагестан, рф) за попередніми даними загинули 9 людей, ще 25 поранені.

Про це повідомляє видання ASTRA.

Найкривавіші теракти у світі у 2023 роціПісля стрілянини в університеті Праги пропонуємо згадати найкривавіші теракти, які сталися у світі у 2023 році.

За даними МВС Дагестану, унаслідок збройних нападів на православний храм та синагогу у перестрілці з нападниками загинули шестеро співробітників поліції, ще 12 отримали поранення.

Також МВС спростували інформацію про заручників у церкві в Махачкалі. За інформацією відомства, біля храму ведуться перестрілки, штурм ще не почався.

Управління Слідчого комітету по Дагестану порушило кримінальну справу через події, які відбулися в Махачкалі та Дербенті за статтею 205 Кримінального кодексу (теракт).

У Дагестані запроваджено режим контртерористичної операції. На вулицях діє росгвардія із бронетехнікою.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у неділю, 23 червня, групи озброєних людей влаштували серію терактів у російському Дагестані. Невідомі обстріляли синагогу, церкву і наряд поліції у місті Дербент. Також про стрілянину повідомляють у столиці Дагестану Махачкалі.

Раніше, 22 березня, у Підмосков'ї стався теракт. Перед початком концерту в Crocus City Hall увірвалися чоловіки та відкрили вогонь по відвідувачам та персоналу. Загинули 144 особи, понад 550 людей постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: