Президент назвав головне завдання нового керівника УДО

Читать на русском
За словами Зеленського, в Управлінні державної охорони мають працювати лише патріотично налаштовані професіонали.
фото Володимир Зеленський/Telegram

В Управлінні державної охорони мають працювати лише патріотично налаштовані професіонали, які пов'язують свою долю виключно з Україною. Це і є головне завдання перед новим главою УДО.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у понеділок, 24 червня.

«Провальний подарунок путіну»: затримано агентів ФСБ, які готували вбивство Зеленського, Буданова та МалюкаСБУ заявила про зрив планів росіян з ліквідації президента України Зеленського, голови ГУР Буданова та очільника СБУ Малюка. Двох полковників УДО викрито на державній зраді.

За його словами, управління потребує модернізації структури та роботи, щоб забезпечити відповідність вимогам воєнного часу.

«У нового керівника управління є карт-бланш на зміни. Потрібні нові підходи до роботи з особовим складом – без радянщини. Потрібне підвищення рівня бойової та мобілізаційної готовності особового складу й нові підходи до рекрутингу кадрів для управління», – заявив президент.

Він додав, що також потрібне удосконалення матеріально-технічної та навчальної баз УДО, зокрема, має бути створено власний навчальний полігон управління. На базі Інституту Управління державної охорони України потрібний сучасний Центр підготовки фахівців безпеки.

«І, звичайно, управління має бути очищене від усіх, хто обирає для себе не Україну або дискредитує Управління державної охорони. Ваше завдання – це безпека ключових інституцій нашої держави», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 21 червня Зеленський призначив нового керівника Управління державної охорони.

9 травня Зеленський звільнив з посади голови УДО Сергія Рудя. Це сталося після того, як правоохоронці заявили про викриття мережі ворожих агентів, які готували замах на президента.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: