Авіаудари по Харкову: у лікарні залишаються троє поранених у важкому стані

Читать на русском
У лікарнях на стаціонарному лікуванні залишається 17 постраждалих після суботнього обстрілу та ще троє після ударів в неділю.
фото ХОДА

У Харкові після російських обстрілів 22 та 23 червня у лікарнях перебувають двадцять постраждалих. Деякі з них у важкому стані.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

За його словами, у лікарнях Харкова залишаються на лікуванні 20 осіб.

Так, 22 червня до медичних закладів області було госпіталізовано 42 особи. У лікарнях на стаціонарному лікуванні залишається 17 постраждалих, серед них – дві дівчинки 12-ти та 13-річного, стан середній.

«Троє пацієнтів – у тяжкому стані: 32 – річний, 52- чоловіки – стабільні, 46-річний чоловік знаходиться у вкрай тяжкому стані. Інші поранені лікуються у відділеннях хірургії, нейрохірургії, травматології», – написав він.

Внаслідок ворожих обстрілів міста 23 червня було поранено 12 людей. Наразі в лікарні перебуває 3 пацієнтів у стабільному стані, серед яких 15-річний хлопець, повідомив голова ОВА.

Нагадаємо, 22 червня російські війська вдарили по Харкову керованими авіабомбами по густо населеному району. Було влучання у житловий будиноу. Троє людей загинули. Також місто потрапило під обстріл і 23 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: