У додатку «Дія» з'являться чотири нових документи – деталі від Федорова

Читать на русском
У Дію незабаром інтегрують ще кілька документів. Йдеться, зокрема, про свідоцтва про шлюб, розлучення та зміну імені.
Фото: Мінцифри

У додаток «Дія» незабаром інтегрують ще кілька документів. Йдеться, зокрема, про свідоцтво про шлюб, розлучення та зміну імені.

Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров у Telegram.

«Дія» запустила комплексну послугу для бізнесу е-ПідприємецьЗа допомогою нового сервісу е-Підприємець у Дії можна оформити онлайн 10 послуг в одній заяві.

«Вже скоро не доведеться носити із собою паперові свідоцтва, вони будуть завжди під рукою. Коли влаштовуєтесь на роботу, підтверджуєте зміну прізвища, імені або оформлюєте пільги, коли отримуєте за дружину чи чоловіка посилку на Укрпошті», – написав він.

Крім того, після додавання функціоналу до «Дії» автоматично підтягуватиметься свідоцтво про народження дитини – за податковим номером.

Федоров уточнив, що всі вищезгадані документи підтягнуться, якщо вони є у Державному реєстрі актів цивільного стану громадян. Він також закликав українців приєднатися до бета-тестування за посиланням.

Нагадаємо, сьогодні у Мінцифри повідомили, що в Україні вже провели перші одруження у додатку «Дія». Триває бета-тестування цієї функції.

Раніше в Мінцифри відповіли, чи приходитимуть в «Дію» штрафи за порушення військового обліку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: