У Кривому Розі фура врізалася у маршрутку, десятки постраждалих – фото

Читать на русском

У Кривому Розі на перехресті фура врізалася у маршрутку, від чого та перекинулася. Постраждали 22 особи.
Фото: ДСНС

У Кривому Розі сьогодні вранці, 24 червня, сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF та маршрутки. В результаті постраждали 22 особи – 21 пасажир та водій мікроавтобуса.

Про це повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області.

ДТП сталося на перехресті вулиці Нікопольське шосе та проспекту Металургів Металургійного району.

За інформацією місцевого видання «Перший міський», маршрутка №210 рухалася головною дорогою, в цей час вантажівка їхала другорядною дорогою. Світлофор на перехресті не працював: водій фури порушив правила дорожнього руху і не надав маршрутці переваги у русі. В результаті сталося зіткнення – маршрутка перекинулася в бік.

«21 пасажир та водій маршрутного транспортного засобу отримали травми та направлені до лікарні для обстеження», – повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, 22 квітня на трасі Іванків-Радомишль у Київській області мікроавтобус із пасажирами провалився під землю, загинули люди.

11 травня під Вінницею внаслідок ДТП загинули троє поліцейських.

26 квітня голова Броварської РДА, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. В результаті серйозно постраждали чотири особи. Чиновнику повідомили про підозру, його було звільнено з посади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: