Вже уражено понад 30 нафтопереробних заводів та нафтобаз рф – Зеленський

Читать на русском
Для дронів СБУ відстань у 1500 км уже не проблема, тому російські нафтобази це одна з пріоритетних цілей.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Українські дрони уразили понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів та нафтобаз у росії. Відстань у 1500 кілометрів для них вже не проблема.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час привітання воїнів Центру спеціальних операцій А Служби безпеки України з 30-ми роковинами заснування ЦСО.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

За його словами, Центр спеціальних операцій А - по праву один із найкращих бойових підрозділів України.

Зеленський уточнив, що на сьогоднішній день уражено понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів та нафтобаз держави-терориста.

«Для дронів СБУ вже й відстань у півтори тисячі кілометрів не проблема. Разом з успіхами ГУР та наших Збройних Сил України це дуже вагомі результати, які наближають справедливе для України закінчення цієї війни та забезпечують реальну, відчутну, болісну відповідальність Росії за все скоєне проти України», – підкреслив президент.

Нагадаємо, дрони СБУ атакують нафтобази майже по всій території росії. Так, з останніх були удари по нафтобазу в Ростовській, Тамбовській та Бєлгородській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: