До ексзаступника глави ОП Кирила Тимошенка прийшли з обшуками – ЗМІ

Читать на русском
Детективи Національного антикорупційного бюро прийшли з обшуками до колишнього заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенко.
Фото: novyny.live

Детективи Національного антикорупційного бюро прийшли з обшуками до колишнього заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка.

Про це повідомляє Українська правда.

Зазначається, в ці хвилини Тимошенко нібито перебуває в автомобілі, навколо якого працюють представники НАБУ.

За даними джерел «Слово і діло», слідчі дії проходять у рамках справи про можливий витік інформації у розслідуванні про ймовірне заволодіння коштами, виділеними Дніпропетровській області у рамках програми «Велике будівництво».

У цьому провадженні проводилися обшуки у колишнього голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка та інших фігурантів. Зокрема, за даними «Слово і діло», детективи НАБУ проводили обшук в автомобілі консультанта «Великого Будівництва» Юрія Голика.

Нещодавно низка ЗМІ повідомили про можливі зливи даних розслідування у цій справі, через що проводилися обшуки у детектива НАБУ Валерія Полюги та ексчиновника Біркадзе. Також, за даними журналістів Bihus.info, до зливу інформації з НАБУ може бути причетний перший заступник директора НАБУ Гізо Углава. За рішенням керівника бюро Углаву усунули.

Раніше повідомлялося, що ВАКС заарештував майно у розслідуванні сливів у справі «Великого будівництва».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: