Кирило Тимошенко прокоментував проведення у нього обшуку детективами НАБУ

Читать на русском
Колишній заступник голови ОП та радник міністра оборони Кирило Тимошенко підтвердив, що сьогодні детективи НАБУ провели у нього обшук.
Фото: auc.org.ua

Колишній заступник голови Офісу президента та радник міністра оборони Кирило Тимошенко підтвердив, що сьогодні детективи НАБУ провели у нього обшук.

Заяву чиновника цитує LIGA.net.

«Співробітники НАБУ показали ухвали, попросили у спокійному та ввічливому режимі надати їм мій телефон та інші гаджети, якщо вони в мене є. Я їх надав, а решту часу, що ми тут були, вони все це оформляли», – сказав Тимошенко.

Він відмовився розкрити, в рамках якої справи правоохоронці проводили обшук, але наголосив, що жодних інших процесуальних дій не проводилося.

Тимошенко також виключив ймовірність того, що нинішні обшуки можуть бути замовленням проти нього.

Нагадаємо, за даними джерел «Слово і діло», слідчі дії проходять у рамках справи про можливий витік інформації у розслідуванні про ймовірне заволодіння коштами, виділеними Дніпропетровській області за програмою «Велике будівництво».

У цьому провадженні проводилися обшуки у колишнього голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка та інших фігурантів. Зокрема, детективи НАБУ проводили обшук в автомобілі консультанта «Великого Будівництва» Юрія Голика.

Нещодавно низка ЗМІ повідомили про можливі зливи даних розслідування у цій справі, через що проводилися обшуки у детектива НАБУ Валерія Полюги та ексчиновника Біркадзе. Раніше повідомлялося, що ВАКС заарештував майно у розслідуванні зливів у справі «Великого будівництва».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: