У Словаччині потяг з українцями зіткнувся з автобусом, є загиблі – ЗМІ

Читать на русском
27 червня у Словаччині потяг Будапешт-Прага зіткнувся з автобусом та загорівся. В поїзді були українці.
Фото: Віталій Глагола

Потяг Будапешт-Прага зіткнувся із автобусом і загорівся: щонайменше 5 людей загинули. В поїзді були українці.

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

Ця серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася на залізничному переїзді на Дворській дорозі в Нових Замках близько шостої вечора, 27 червня.

У Польщі автобус з українцями з'їхав у кювет і перекинувся: багато постраждалихУ Польщі потрапив у ДТП автобус, який віз близько 60 пасажирів із Києва до Варшави. Він з'їхав з дороги в кювет і впав на бік.

Під час зіткнення потяга з автобусом п'ятеро людей загинули, ще п'ятеро постраждали. Кілька потерпілих перебувають у важкому стані.

Серед постраждалих водії автобуса та потяга. Ніхто з пасажирів поїзда не постраждав. Причини аварії невідомі, їх розслідування триває.

Аварія сталася на головній міжнародній трасі, якою курсують експреси за маршрутом Будапешт-Братислава-Прага. Потяг, що потрапив у ДТП – EuroCity (EC) 279. Він прямував за маршрутом Прага – Будапешт і зіткнувся з автобусом фірми Arriva.

Нагадаємо, 20 червня у Польщі перекинувся автобус з українцями. Постраждали 14 людей, зокрема двоє дітей.

А у суботу, 22 червня, в Румунії сталася аварія за участю туристичного автобуса, у якому перебувало 50 громадян України. Постраждали дев'ятеро українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: