Ворог вдарив по Херсонщині, троє людей загинули, є постраждалі

Читать на русском
У Херсонській області внаслідок ворожих обстрілів загинули троє та постраждали дев’ятеро людей, також знищено врожай пшениці.
Національна поліція України

У Херсонській області внаслідок ворожих обстрілів загинули троє та постраждали дев’ятеро людей, також знищено врожай пшениці.

Про це повідомляє Національна поліція України у Telegram.

Відомо, що сьогодні зранку військові рф FPV-дроном атакували Одрадокам’янку. Смертельні поранення отримав 57-річний чоловік, який на момент удару працював на городі біля будинку і не встиг добігти до укриття.

Також російська армія з артилерії вдарила по Новоолександрівці, випустивши по житлових кварталах близько 25 снарядів. У населеному пункті зруйновано будинок і господарські споруди, пошкоджено автомобіль ДСНС. Смертельні поранення отримала 58-річна жінка, крім цього поранення отримала 70-річна місцева жителька.

З артилерії війська рф обстріляли Новокаїри, у селі пошкоджено п’ять приватних будинків та постраждали двоє місцевих жителів. Там у 58-річного чоловіка діагностували уламкові поранення стегна, а у 77-річної жінки – вибухову травму та поранення руки.

Правоохоронці також повідомили, що біля Шляхового вкотре вигорів врожай пшениці

Нагадаємо, у Сумській області в суботу, 29 червня, російські війська дроном атакували авто поліцейських. Поранення отримав цивільний чоловік.

Також повідомляли, що у Дніпрі внаслідок удару росіян по житловому будинку постраждали 13 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: