На Донеччині зросла кількість загиблих і поранених внаслідок масованої російської атаки

Читать на русском
На Донеччині російські війська вдарили по Краматорському, Бахмутському й Покровському районах. Через ракетний обстріл четверо людей загинули.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Внаслідок масованих російських обстрілів Донеччини у суботу, 29 червня, загинули четверо мирних мешканців, ще 7 дістали поранень.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Telegram.

«В результаті ракетного обстрілу селища Зарічне в приватному будинку загинули троє людей: жінки 44 і 64 років та 40-річний чоловік. Також зазнав смертельних травм 59-річний мешканець селища Нью-Йорк», - йдеться у повідомленні.

Ще семеро цивільних отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Зокрема, у місті Торецьку внаслідок нанесеного ворогом авіаудару, попередньо, «КАБ-250», у домоволодінні дістали осколкові поранення ніг чоловік та жінка 60 років. Крім того, травмовано двох місцевих жительок у селищі Нью-Йорк. Одна з них перебуває у важкому стані. Ще двоє чоловіків 51 та 65 років та 56-річна жінка зазнали травм під час атак окупантів на селища Торське, Курахівку й Щербинівку.

Зазначається, що усім постраждалим надають медичну допомогу. В населених пунктах пошкоджені вибуховими хвилями та вогнем приватні домогосподарства.

Нагадаємо, внаслідок ранкових обстрілів у суботу, 29 червня, на Донеччині загинуло троє людей, а також четверо були поранені.

Також в Херсонській області внаслідок ворожих обстрілів загинули троє та постраждали дев’ятеро людей.

Окрім цього, на Харківщині під час ранкового обстрілу Куп’янська-Вузлового було поранено 70-річну жінку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: