В окупованому Маріуполі можливий спалах холери – міськрада

Читать на русском
В окупованому Маріуполі спостерігаються серйозні проблеми з якістю води. На території міста може поширитись холера.
Фото: Getty Images

В окупованому росією Маріуполі спостерігаються серйозні проблеми з якістю води. На території міста може поширитися холера.

Про це повідомляє пресслужба міськради Маріуполя у Telegram.

Так виглядає «звільнення»: які українські міста повністю чи частково зруйновані окупантамиЯкі міста було повністю або частково зруйновано російськими окупантами – на інфографіці. Найбільше постраждав Донбас.

Там розповіли, що нещодавно ворог провів аналіз водойм, річок та морської води в межах Маріуполя, за підсумками якого було виявлено наявність холероподібного вібріона.

У зоні ризику – річка Кальміус у районі селища Садки та Пост-мосту, річка Кальчик у районі тубдиспансеру, а також морський пляж у районі судноремонтного заводу.

«Купатися у цих місцях небезпечно. Нагадаємо, що раніше окупанти заборонили купання в Азовському морі. Незважаючи на це, продовжують забруднювати воду каналізаційними стоками та сміттям», – уточнили у міськраді.

Нагадаємо, у травні російські окупанти провели масові ексгумації та перепоховання маріупольців, які загинули під час захоплення міста у 2022 році.

Також повідомлялося, що окупаційні війська облаштовують нову військову базу у Маріуполі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: