Окупанти обстріляли низку населених пунктів Донеччини, є загиблі і травмовані

Читать на русском
Армія рф завдала удару по населених пунктах Донецької області. Під обстріл потрапили міста Гірник, Сіверськ та Селидове, а також села Нью-Йорк та Північне.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Окупаційна армія росії у вівторок, 2 липня, завдала удару по населених пунктах Донецької області. Під обстріл потрапили міста Гірник, Сіверськ та Селідове, а також села Нью-Йорк та Північне.

Про наслідки атак розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Відомо, що у Нью-Йорку загинув 76-річний житель, а у Селидовому жертвою ворожого удару стала жінка 63 років. Крім того, подружжя та їх сусіди віком від 65 до 73 років отримали осколкові поранення.

У Гірнику поранення отримав 55-річний городянин, який на момент удару перебував у своєму будинку, а в Північному травмований чоловік 54 років.

Також відомо, що у Сіверську двоє родичів 34 та 56 років отримали тілесні ушкодження.

«За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», – резюмували у прокуратурі.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська обстріляли Нікополь. Відомо про двох загиблих жінок – 61 та 86 років, а також про дев'ятьох поранених.

А вранці окупанти масовано обстрілювали Херсон. У місті загинула жінка, ще 10 людей постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: