УЗ призначила додаткові поїзди до Одеси та Харкова

Читать на русском
Укрзалізниця у липні призначила поїзд Інтерсіті Київ – Одеса, а також ще один поїзд Київ-Харків.
фото УЗ

Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Одеси та Харкова через збільшення попиту на ці напрямки.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

УЗ підвищила вартість комплектів постільної білизни в плацкарті та купе на 60%Укрзалізниця ухвалила рішення вперше за п'ять років змінити вартість комплектів постільної білизни у пасажирських вагонах.

«Реагуємо на зростання попиту пасажирів на поїздки до Одеси та додаємо місць у цьому напрямку на певні дати», – йдеться у повідомленні.

Так, УЗ призначила поїзд Інтерсіті №761/762 Київ – Одеса, який курсуватиме за день з 9 липня.

Поїзд вирушатиме з Києва о 6:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку з Одеси поїзд вирушатиме о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:54.

На маршруті курсуватимуть вагони МПЛТ із сидячими місцями 1-го та 2-го класу. Також доданий поїзд між Києвом та Харковом.

З 3 липня кожну середу о 23:53 з Києва вирушатиме поїзд №720, який прибуватиме до Харкова о 5:14. У зворотному напрямку, з Харкова, поїзд №719 відправлятиметься о 23:30 і прибуватиме до Києва о 5:01.

Квитки на всі рейси будуть доступні у застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, у червні УЗ призначила літні додаткові поїзди до Одеси. У травні Укрзалізниця запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків. Поки що він працює в тестовому режимі. Перехід зі старого сайту буде поступовим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: