УЗ змінила час відкриття онлайн-продажу на міжнародні поїзди

Читать на русском
УЗ змінює час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди. Це необхідно для стабілізації перевантаженої програми компанії.
Фото: pravdatutnews.com

Укрзалізниця змінює час відкриття онлайн-продажів на міжнародні потяги. Це необхідно для стабілізації перевантаженої програми компанії.

Відповідну заяву було опубліковано у Telegram-каналі УЗ.

Укрзалізниця оновила сайт для придбання квитків: які додали функціїДля придбання квитків на поїзди УЗ тепер доступний розширений і зручний функціонал, включаючи верифікацію акаунтів через Дію.Підпис.

Так, з 4 липня продажі починатимуться:

  • польський напрямок (Перемишль, Дорогуськ, Хелм, Варшава) о 09:00 ранку за 20 діб до дати відправлення;
  • словацький та австрійський напрямки – о 08:00, глибина 20 діб;
  • молдавський напрямок – о 08:00, глибина 30 діб.

Зазначається, що продажі одночасно стартуватимуть на сайті УЗ та у додатку. При цьому відкриття продажу на внутрішні рейси залишиться о 08:00.

«Ці зміни допоможуть знизити пікові навантаження на наші системи - і відповідно зроблять користування вашим улюбленим додатком ще зручнішим і швидшим», – пояснили в УЗ.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця вперше за п'ять років змінила вартість комплектів постільної білизни у пасажирських вагонах.

Також повідомлялося, що УЗ призначила додаткові поїзди з Києва до Одеси та Харкова через збільшення попиту на ці напрямки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: