Російські війська здійснили ракетну атаку на Павлоград

Читать на русском
В ніч на неділю, 7 липня, російські війська здійснили ракетну атаку на Павлоград Дніпропетровської області, уламки пошкодили приватні будинки.
Сергій Лисак

В ніч на неділю, 7 липня, російські війська здійснили ракетну атаку на Павлоград Дніпропетровської області, уламки пошкодили приватні будинки.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вночі ворог здійснив ракетну атаку на Павлоград. Уламками пошкоджено 4 приватні будинки, обійшлося без жертв і поранених. Натомість на Нікопольщині є постраждалі. У райцентрі під час вечірніх та ранкових обстрілів травмовано трьох жінок 38, 65 та 71 років.

Крім цього російські війська били по Нікополю з важкої артилерії, дронами-камікадзе та РСЗВ. У місті пошкоджень зазнали 3 підприємства, коледж, дитсадок та гаражний кооператив. А також 10 приватних осель, 3 господарські споруди, газопровід. Зачепило й техніку рятувальників.

Неспокійно було також у Марганецькій та Покровській громадах. Там без поранених, наслідки атак наразі з'ясовують фахівці.

Лисак також додав, що цієї ночі в області працювала ППО. ПВК «Схід» знищили 1 ракету та розвідувальний дрон.

Нагадаємо, у суботу, 6 липня, на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу села Хрещенівка загинули чоловік та жінка. При цьому, від обстрілу селища Ольгівка Бериславського району поранень зазнала місцева жителька.

Також внаслідок обстрілу Одноробівки на Харківщині 6 липня загинув волонтер, а його дружина дістала поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: