Кількість загиблих через удари по Києву зросла до 17 (оновлено)

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішніх ударів по Києву загинули 17 людей та 41 постраждали. Загиблі та поранені є в Охматдиті.
Reuters

Внаслідок сьогоднішніх ракетних ударів росії по Києву загинули 16 людей. Крім того, 37 людей постраждали.

Нові дані оприлюднив Офіс генпрокурора та військова адміністрація.

«Станом на 14:00 кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Києву 8 липня становить 16 осіб. Також відомо про 37 постраждалих», – повідомили у прокуратурі.

Зокрема, під час повторної атаки на столицю у Дніпровському районі загинули 7 осіб та 3 отримали поранення внаслідок пошкодження будівлі медичного центру.

Мер Віталій Кличко уточнив, що внаслідок удару по дитячій лікарні «Охматдит» постраждали 16 людей, зокрема семеро дітей. Майже всіх постраждалих госпіталізовано. Двоє людей у лікарні загинули: обоє - дорослі, зокрема, одна лікарка.

Оновлено о 14:55. У військовій адміністрації повідомили, що кількість загиблих збільшилась до 17 осіб, поранених – до 41.

Нагадаємо, російські війська вранці 8 липня завдали масованих ракетних ударів по Києву. У місті пошкоджено офісний центр, лікарню «Охматдит», житлові будинки. Усюди рятувальники розбирають завали.

Крім того, по місту було завдано повторного удару: внаслідок нього уламки впали на медичний центр Isida у Дніпровському районі. Там також є загиблі та поранені.

Під удар потрапили також Дніпро та Кривий Ріг: пошкоджено житлові будинки, СТО, підприємства. Є загиблі та десятки поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: