Прем'єр Індії заявив путіну на зустрічі, що «війна – це не рішення»

Читать на русском
Прем'єр Індії на зустрічі з путіним заявив йому, що війна не є виходом, як бомби та ракети не зможуть забезпечувати мир.
AFP/Getty Images

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час зустрічі з російським диктатором володимиром путіним заявив йому, що «війна — це не рішення», а бомби та ракети «не можуть забезпечувати мир».

Його цитує «Інтерфакс».

Україна працює над організацією візиту Зеленського до Індії – КулебаМіністерство закордонних справ України займається організацією візиту президента Володимира Зеленського до Індії, повідомив Кулеба.

«Як ваш друг я вам завжди казав, що для світлого майбутнього майбутніх поколінь мир обов'язковий, тому ми вважаємо, що війна — не рішення. Рішення не може бути у вигляді війни. Бомби, ракети та гвинтівки не можуть забезпечувати мир, тому ми наголошуємо на діалог, і діалог необхідний», — сказав путіну Моді.

Він також зазначив, що «кожний, хто вірить у людство, відчуває біль, коли помирають люди, особливо, коли помирають ні в чому не винні діти».

Нагадаємо, тим часом в Україні кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару 8 липня досягла 42 людей.

Рада безпеки ООН сьогодні обговорюватиме ракетний удар по дитячій лікарні «Охматдит». Як союзники відреагували на атаку, читайте тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: