Поліція перевіряє інформацію про можливе отруєння води, яку принесли під «Охматдит»

Читать на русском
Волонтерка повідомила, що під Охматдит принесли отруєну воду – поліція Києва перевіряє інформацію.
stopcor.org

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит».

Про це йдеться на сайті поліції Києва.

«Зазначену інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За вказаним фактом проводиться перевірка. Водночас інформуємо, що до медичних працівників звернень від громадян та поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило», – йдеться у повідомленні.

Раніше волонтерка, яка допомагала біля «Охматдиту», опублікувала відео в Instagram і розповіла, що хтось приніс під лікарню «отруєну воду в пляшці з Ашану». За її словами, всі, хто пив або вмивався водою, «отруїлися».

Нагадаємо, лікарня «Охматдит» учора постраждала через ракетний удар росіян. Загалом у Києві в результаті атаки загинули 27 людей, 117 було поранено.

Благодійний фонд лікарні опублікував реквізити для фінансової допомоги. Крім того, UNITED24 спільно з monobank запустили збір на відновлення «Охматдиту»: лише за три години українці задонатили понад 100 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: