Росіяни вдарили по селищу на Харківщині, є загиблі

Читать на русском
11 липня російські окупанти атакували селище Білий Колодязь на Харківщині. Внаслідок удару загинули три людини.
Фото: Нацполіція

У четвер, 11 липня окупанти завдали удару по селищу Білий Колодязь, що у Вовчанській громаді на Харківщині. Внаслідок атаки троє людей загинули, ще вісім дістали поранення.

Про це повідомляє Національна поліція.

Скільки населених пунктів України росія в середньому обстрілює щодобиНа інфографіці – скільки населених пунктів України російські війська в середньому обстрілюють щодоби .

За попередніми даними, окупанти завдали удари керованими авіабомбами КАБ-500. Ворожі боєприпаси вдарили по житловим будинкам.

«11 липня близько 17:30 збройні сили рф завдали щонайменше два удари по населеному пункту. КАБи влучили по приватному сектору селища. Горять багатоквартирні будинки та господарчі споруди. Зруйновані і пошкоджені приватні домоволодіння», – йдеться у повідомленні.

Попередньо, загинули двоє чоловіків та жінка. Всі вони під час обстрілу знаходилися на вулиці. Серед поранених – п’ять чоловіків та три жінки. Всі цивільні. Вони госпіталізовані до медичного закладу.

Нагадаємо, сьогодні російські окупанти також нанесли удар по селищу Борова Харківської області. Загорівся приватний житловий будинок.

Також війська росії завдали удару по одному з сіл Покровської сільської територіальної громади Дніпропетровщини. Внаслідок удару 65-річний чоловік та його 64-річна дружина отримали осколкові поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: