На хабарях затримали одного з головних податківців Києва – СБУ

Читать на русском
СБУ викрила на хабарі одного з головних податківців Києва. Він затриманий, вирішується питання про запобіжний захід.
фото СБУ

Служба безпеки викрила на корупції виконувача обов'язків заступника начальника Головного управління Державної податкової служби у Києві.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

ВАКС об'єднав справи Насірова і Бахматюка про хабарАнтикорупційний суд підтримав прохання сторони захисту та обвинувачення про об'єднання двох пов'язаних проваджень.

За даними відомства, чиновник причетний до здирництва неправомірної вигоди від столичних підприємців.

Правоохоронці задокументували, як він отримував хабарі від директора київської компанії, яка займається оптовою торгівлею твердим, рідким та газоподібним пальним. В обмін на грошову винагороду, як повідомляється, податківець обіцяв підприємцю надати ліцензії на продаж пального.

Для комунікації з головою компанії та передачі хабара чиновник залучив свого знайомого.

Служба безпеки задокументувала отримання чиновником першої частини неправомірної вигоди та затримала його разом із посередником під час передачі другого «траншу».

Обом затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки чи отримання неправомірної вигоди посадовцем).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Київському податківцю загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше НАБУ викрило на хабарництві начальника одного з управлінь Рівненської митниці. Також повідомлялося, що САП направила до суду справу податківця із Харкова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: