Окупанти за добу обстріляли 24 населених пунктів Херсонщини, п'ятеро загиблих

Читать на русском
Через російську агресію п'ятеро людей загинули, ще дев'ятеро - дістали поранення, з них - одна дитина.
Укрінформ

Війська країни-агресора за добу обстріляли 24 населених пунктів Херсонщини, внаслідок чого п'ятеро людей загинули. А ще дев'ятеро цивільних дістали поранення, з них - одна дитина.

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

Згідно з його словами, у суботу, 13 липня, під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Михайлівка, Кізомис, Садове, Токарівка, Шевченківка, Українка, Приозерне, Гаврилівка, Берислав, Львове, Одрадокам'янка, Томарине, Антонівка, Дніпровське, Чорнобаївка, Білозерка, Комишани, Тягинка, Микільське, Високе, Понятівка, Велетенське, Благовіщенське та місто Херсон.

Через російську агресію п'ятеро людей загинули, ще дев'ятеро - дістали поранення, з них - одна дитина.

Російські військові поцілили в обʼєкти критичної та соціальної інфраструктури, зокрема Пункт Незламності, навчальні заклади, медичну установу, адмінбудівлі та газопровід; у житлові квартали населених пунктів області, зокрема 2 багатоповерхівки та 42 приватні будинки. Пошкоджено господарчу споруду, гаражі та приватні автомобілі.

Нагадаємо, напередодні на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу загинула ціла родина.

Також протягом минулої доби, 13 липня, російські окупаційні війська вбили шістьох жителів Донецької області та ще одинадцятьом завдали поранень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: