У рф повідомили про атаку дронів на тимчасово окупований Севастополь

Читать на русском
У рф заявили про масовану атаку дронів на тимчасово окупований Севастополь у Криму. За попередніми даними, потерпілих немає.
Фото: depositphotos

Росіяни повідомили про масовану атаку БпЛА на тимчасово окупований Севастополь біля Криму.

Про це повідомляють російські ЗМІ та представник окупаційної адміністрації Развожаєв.

Командувач ВМС відповів, чи можливо звільнити Крим без знищення Керченського мостуУ рамках деокупації Криму Сили оборони України повинні будуть знищити Керченський міст, заявив командувач ВМС.

«У Севастополі відбивають атаку БПЛА. За попередньою інформацією, біля району мису Фіолент військові збили вже один безпілотник», – йдеться у повідомленні.

За інформацією від Рятувальної служби Севастополя, на даний момент зафіксовано інформацію про падіння уламків у районі Фіолента на території одного приватного будинку.

Додають також, що оперативні служби виїхали на місце падіння уламків у районі Фіолента. За попередніми даними, потерпілих немає.

Нагадаємо, 7 липня біля тимчасово окупованого Криму під Алуштою стався вибух на газовій магістралі. Внаслідок інциденту почалася масштабна пожежа, яку було видно за десятки кілометрів.

А вночі на 15 липня росіяни повідомили про падіння безпілотника на територію електропідстанції біля Липецької області рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: