Окупанти вдарили по одному з районів Херсона, поранено цивільних

Читать на русском
Армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Корабельний район Херсона. Пошкоджена будівля освітнього закладу, виникла пожежа у житловому будинку.
Фото: 24 канал

Сьогодні, 16 липня, у Херсоні внаслідок обстрілів російськими військами поранено вже троє мирних жителів. Ввечері поранень зазнав 67-річний чоловік.

Про це Херсонська обласна військова адміністрація повідомляє у Telegram.

Як зазначається, внаслідок чергового обстрілу постраждала 70-річна жінка. Бригада «швидкої» доставила її до лікарні з вибуховою травмою. Медики проводять обстеження та надають допомогу потерпілій.

Внаслідок російського обстрілу пошкоджена будівля освітнього закладу у Корабельному районі.

«Близько опівдня армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Корабельний район Херсона. Пошкоджена будівля освітнього закладу, виникла пожежа у житловому будинку», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією Херсонської ОВА, по допомогу до медиків звернувся також 45-річний чоловік. Як зазначається, він дістав мінно-вибухову травму і контузію під час атаки з боку російських окупаційних військ на Дніпровський район Херсона близько 12-ї години.

Згодом стало відомо, що кількість поранених у Херсоні зросла.

«У Корабельному районі постраждав 67-річний чоловік, який в момент удару перебував на вулиці. Його у стані середньої тяжкості доставили до лікарні», - йдеться у повідомленні.

У потерпілого - вибухова травма та уламкове поранення ноги, лікарі надають йому допомогу.

Нагадаємо, окупаційні війська росії у вівторок, 16 липня, завдали удару по Покровську Донецької області. Внаслідок атаки постраждали цивільні.

Також кількість жертв ракетної атаки на Мирноград зросла до трьох людей – під завалами зруйнованої п'ятиповерхівки знайшли тіла ще двох загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: