На Львівщині зіткнулися автобус та вантажівка: є загиблі та постраждалі

Читать на русском
Автобус та вантажівка зіткнулися сьогодні вранці на Львівщині. Загинуло четверо людей, 7 травмованих.
фото Нацполіція

На Львівщині сталася масштабна ДТП за участю вантажівки та рейсового автобуса. Чотири людини загинули, семеро постраждали, зокрема чотирирічний хлопчик.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції та ДСНС.

ДТП сталася сьогодні близько 10:10 на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» у межах села Давидів Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися маршрутний автобус сполученням «Львів-Вібранівка» та вантажівка «МАН».

Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження, вони в лікарні.

Наразі медики уточнюють їхні діагнози, повідомили у поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

Повідомляється, що на місці події працюють також надзвичайники. Рятувальники, використовуючи спеціальний інструмент, деблокували пасажирів автобуса та водія.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині в ДТП загинули 14 людей, серед дитини. У Запорізькій області водій на смерть збив військового та втік з місця ДТП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: