Окупанти вкрили вогнем населені пункти Донеччини, є загиблі і поранені

Читать на русском
Війська росії обстріляли з різнокаліберної зброї низку населених пунктів Донецької області. Внаслідок атак загинули люди, є поранені.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Окупаційні війська росії обстріляли з різнокаліберної зброї низку населених пунктів Донецької області.

Про наслідки атак розповіли в обласній прокуратурі.

Скільки населених пунктів України росія в середньому обстрілює щодобиНа інфографіці – скільки населених пунктів України російські війська в середньому обстрілюють щодоби .

У селі Плещіївка Краматорського району під артилерійський обстріл потрапив житловий будинок, загинули 85-річний місцевий мешканець та його дружина.

У селищі Гродівка ворог атакував приватний сектор. Там від отриманих травм, несумісних із життям, загинули троє жінок 26, 32 та 77 років.

Крім того, російська армія вдарила керованими авіабомбами по селищу Велика Новосілка Волноваського району. Внаслідок атаки поранення отримала подружня пара. А в місті Залізне травмовано чоловіка, який у момент обстрілу перебував за місцем проживання.

«Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, російські війська ввечері та вночі атакували Дніпропетровську область ракетами, «шахедами» та артилерією. Постраждали цивільні.

Також повідомлялося, що росіяни влучили в об'єкт інфраструктури в Покровську, є постраждалі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: