Росіяни обстріляли з артилерії Сумщину, є загиблі і поранені

Читать на русском
У п'ятницю, 19 липня, ворог завдав удару по прикордонню Сумщини. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.
Фото ілюстративне: Сергій Гайдай

У п'ятницю, 19 липня, окупанти з артилерії обстріляли прикордоння Сумщини. Внаслідок атаки загинула жінка та отримав поранення чоловік.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора у Фейсбуці.

Скільки населених пунктів України росія в середньому обстрілює щодобиНа інфографіці – скільки населених пунктів України російські війська в середньому обстрілюють щодоби .

За даними слідства, 19 липня 2024 року близько 16:00 ворог з артилерії обстріляв цивільну інфраструктуру Великописарівської громади Охтирського району на Сумщині.

Внаслідок атаки окупантів загинула 62-річна жінка, а її 66-річний чоловік отримав поранення.

«Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління СБУ в Сумській області», – додають в прокуратурі.

Нагадаємо, окупаційні війська росії в п'ятницю, 19 липня, завдали удару по Миколаєву. Постраждали цивільні. Крім того, зафіксовано пошкодження житлового сектору.

Трохи згодом стало відомо, що жертвами удару стали троє людей, зокрема дитина. Зеленський зазначив, що росіяни влучили в дитячий майданчик поблизу звичайного будинку. Окрім трьох загиблих, за останніми даними, ще п'ятеро осіб отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: