НАБУ завершило розслідувати ще одну справу депутата Київради Трубіцина

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку завершили досудове слідство стосовно столичного депутата щодо нового епізоду.
фото: Facebook

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідувати ще одну справу депутата Київської міської ради від «Слуги народу» Владислава Трубіцина. Йому закидають прохання надати неправомірну вигоду за призначення заступника директора комунального підприємства «Житній ринок».

Про це повідомляють прес-служби органів, але не зазначають прізвище політика.

За інформацією «Слово і діло», йдеться саме про Трубіцина, якому нещодавно заочно повідомили про підозру за аналогічну історію.

«18 липня 2024 року прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно депутата Київської міської ради (голови однієї з постійних комісій Київради), якого викрито на одержанні 1,39 млн гривень неправомірної вигоди. Наразі детективами НАБУ відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення», – інформують органи.

За версією слідства, на початку 2021 року депутат Київради Трубіцин за пособництва свого помічника Артема Білинського та наближеної особи Іллі Ліфа висловив прохання громадянину України надати неправомірну вигоду у сумі 30 000 доларів. За ці гроші політик мав вчинити дії щодо призначення конкретної особи на посаду заступника директора КП «Житній ринок», а у подальшому на посаду директора.

Нагадаємо, ВАКС судить депутата Київради Владислава Трубіцина за одержання неправомірної вигоди. Він виїхав за кордон і його оголосили в розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: