У Ростовській області під удар дронів потрапили аеродром і нафтобаза – моніторингова група

Читать на русском
У Ростовській області в ніч на 20 липня пролунали вибухи в районі військового аеродрому Міллерово. Також під удар потрапила нафтобаза.
mil.in.ua

У Ростовській області в ніч на 20 липня пролунали вибухи в районі військового аеродрому «Міллерово». Також під удар потрапила нафтобаза.

Про це повідомляє моніторингова група «Кримський вітер».

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Як йдеться у дописі, на військовому аеродромі «Міллерово» в Ростовській області пролунало понад 16 вибухів після атаки БПЛА. Місцеві жителі повідомляли про пожежі на злітно-посадковій смузі, стоянках літаків.

Також зазначають про вибухи біля населеного пункту Долотинка в районі нафтобази.

Міноборони агресора стверджує, що російська ППО знищила та перехопила цієї ночі загалом 27 безпілотників.

«Протягом минулої ночі при спробі київського режиму здійснити терористичні атаки із застосуванням безпілотних літальних апаратів літакового типу по об'єктах на території російської федерації черговими засобами ППО знищено та перехоплено двадцять шість БПЛА над територією Ростовської області та один БПЛА знищено над територією Смоленської області», – йдеться у повідомленні.

Раніше губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомляв, що постраждалих внаслідок атаки, за попередніми даними, немає.

Нагадаємо, морські та повітряні дрони СБУ нещодавно атакували російську базу на озері Донузлав в окупованому Криму. Пошкоджено штаб, склад боєприпасів, електропідстанцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: