Зросла кількість загиблих та поранених внаслідок обстрілу житлового району Миколаєва

Читать на русском
Кількість поранених через обстріл Миколаєва у п'ятницю, 19 липня, зросла. Крім цього, у лікарні помер один з постраждалих.
Миколаївська ОВА

Кількість поранених через обстріл Миколаєва у п'ятницю, 19 липня, зросла. Крім цього, у лікарні помер один з постраждалих.

Про це повідомляє у Telegram-каналі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

У Миколаєві до 24 людей зросла кількість постраждалих внаслідок російського ракетного удару у п'ятницю, 19 липня. Варто відзначити, що серед них четверо дітей.

«24 людини отримали поранення, з них четверо дітей. Медичну допомогу амбулаторно надано девʼятьом дорослим та двом дітям. На зараз в медичних закладах знаходяться двоє дорослих та двоє дітей», – пише Кім.

Згодом Сєнкевич повідомив, що сьогодні у лікарні помер чоловік, який був травмований внаслідок обстрілу.

«На жаль, стало відомо, що у лікарні помер чоловік. Співчуття близьким та рідним. Станом на зараз вже чотири загиблих через російський приліт, у тому числі і дитина», – зазначив мер

Раніше президент Володимир Зеленський повідомляв, що росіяни влучили в дитячий майданчик поблизу звичайного будинку.

До слова, в ніч на суботу, 20 липня, росія атакувала Україну ракетами та дронами. Сили ППО ліквідували 13 безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: