Окупанти атакували бригади швидкої допомоги на Херсонщині, поранено медиків

Читать на русском
Росіяни обстріляли медиків на Херсонщині. Всі постраждалі лікарі перебувають в стані середньої тяжкості.
Ілюстративне фотоGetty Image

Сьогодні зранку, 20 липня, російські окупаційні війська здійснили дві прицільні атаки дронами по бригадах швидкої допомоги на Херсонщині. Внаслідок цих обстрілів поранено трьох медичних працівників.

Про це пресслужба МОЗ повідомляє у Telegram.

«Терористи знов атакують медиків, коли вони надають допомогу мирним людям. Зранку на Херсонщині цілих дві таких прицільних атаки дронами по бригадах «екстренки», – йдеться в повідомленні відомства.

Також в Херсонській ОВА уточнили, що одну з бригад російська армія атакувала з безпілотника. А внаслідок скидання вибухівки з дрона на іншу автівку постраждали двоє медпрацівників.

Внаслідок цих терористичних дій постраждали троє медичних працівників: 26-річна фельдшерка у Білозерці та 32-річна фельдшерка і 63-річний водій«швидкої» в Антонівці. Усі вони отримали акубаротравми середньої тяжкості та зараз отримують необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, у суботу, 20 липня російські війська вдарили по місту Барвінкове Харківської області ракетою «Іскандер». Загинули двоє людей.

А в ніч на суботу, 20 липня, росія атакувала Україну ракетами та дронами. Сили ППО ліквідували 13 безпілотників.

Зокрема, російські військові обстріляли безпілотником об'єкт енергетичної інфраструктури в Конотопському районі на Сумщині.

Також писали, що уночі на 20 липня сили ППО ліквідували ворожий безпілотник над Києвом. Внаслідок атаки зафіксовано падіння уламків у одному з районів столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: