Скільки готівки задекларували керівники державних служб

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує вивчати декларації політиків та чиновників. Сьогодні з нашої інфографіки можна дізнатися, скільки готівки у національній та іноземній валюті задекларували керівники державних служб.

На інфографіці – скільки готівки у гривнях та іноземній валюті задекларували керівники державних служб.
Декларації глав державних службСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Алла Басаєва, яка очолює Державну аудиторську службу, вказала у декларації 2 млн гривень готівкою на себе, а також 4,2 млн на членів родини.

Керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій Андрій Даник задекларував 150 тисяч гривень та 4 тисячі доларів готівкою.

Голова Державної авіаційної служби Олександр Більчук зберігає готівкою 30 тисяч гривень, 58 тисяч доларів та 12 тисяч євро. Члени сім'ї, згідно з декларацією, зберігають 20 тисяч гривень, 52 тисячі доларів та 38 тисяч євро.

Голова Національної служби здоров'я Наталія Гусак вказала в декларації, що має 110,5 тисяч гривень і 10 тисяч доларів готівкою. На членів сім'ї задекларовано 147 тисяч гривень, 65 тисяч доларів та 35 тисяч євро готівкою.

Віктор Єленський зі Служби з питань етнополітики та свободи совісті зберігає готівкою 590 тисяч гривень, Євген Зборовський зі Служби безпеки на транспорті – 720 тисяч гривень, 8,7 тисяч доларів та 4,9 тисяч євро, Дмитро Макаренко зі Служби з геодезії, картографії та кадастру – 820 тисяч гривень, Павло Малихін зі Служби судової охорони – 200 тисяч гривень, Наталія Науменко із Міграційної служби – 700 тисяч гривень та 70 тисяч доларів.

Ігор Черкаський, який очолює Службу фінансового моніторингу, вказав у своїй власності 165 тисяч гривень, 480 тисяч доларів та 148 тисяч євро. Про готівкові кошти членів сім'ї він інформацію не надав.

Голова Служби морського та внутрішнього водного транспорту Євген Ігнатенко задекларував 300 тисяч гривень та 140 тисяч доларів готівкою. У членів його сім'ї 175 тисяч доларів та 93 тисячі євро готівкою.

Ігор Вернер, який керує Державною службою статистики, згідно з декларацією, не має готівки. Водночас у членів його сім'ї є 17,7 тисяч доларів та 9,3 тисячі євро готівкою.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало про зарплати міністрів за перший та другий рік повномасштабної війни.

З інфографік можна дізнатися, які автомобілі задекларували голови апеляційних судів та керівники обласних військових адміністрацій.

Також ми вивчили, хто з нардепів та урядовців задекларував криптовалюту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: